Word jij blij van het laten zien wat de mooiste plekjes van Nederland zijn en wil je groepen een onvergetelijke dag of avond bezorgen? Solliciteer dan op de onderstaande functie!

Gids – Reisleider - Tourguide

Word jij blij van het laten zien wat de mooiste plekjes van Nederland zijn en wil je jouw groep een onvergetelijke dag of avond bezorgen? Solliciteer dan naar de functie van Gids – Reisleider - Tourguide.

HTG Services is een landelijk opererende organisatie die voor (inter)nationale klanten o.a. cruisemaatschappijen reisleiders en/ of gidsen verzorgt. Onze tours gaan door heel Nederland maar vinden voornamelijk plaats in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Nijmegen. Vanuit ons kantoor adviseren wij onze klanten en zorgen indien gewenst voor tickets, bussen en gidsen. Wij werken met gidsen in loondienst en met ZZP’ers.

Als gids / reisleider voor HTG Services begeleid je zelfstandig buitenlandse toeristen die voor één of meerder dagen in Nederland verblijven. Je laat jouw groep de leukste plekjes van Nederland zien en vindt het leuk hier enthousiast over te vertellen. Je hebt een brede kennis en interesse in de Nederlandse geschiedenis, kunst en architectuur.

De tours worden uitgevoerd per bus, te voet, per fiets of met het openbaar vervoer. Naast het verzorgen van tours worden gidsen ook ingezet voor begeleiding bij avondprogramma, assisteren bij aankomst en vertrek op vluchthaven of voor een hospitality desk.

Je beheerst minimaal vloeiend de talen Engels en Duits. Eventueel aangevuld met Frans, Spaans, Italiaans of Portugees (eventueel andere talen).

Je hebt ervaring in het gidswerk en past je gemakkelijk aan in verschillende gezelschappen.

Ben jij verder:

  • Representatief
  • Flexibel en ook in de weekenden beschikbaar
  • Stressbestendig
  • Georganiseerd en nauwkeurig
  • Zelfstandig
  • Oplossingsgericht
  • In het seizoen bereid tot veel en hard werken (voor ZZPers april t/m september)
  • Woonachtig in de omgeving Amsterdam of Rotterdam
Dan nodigen we je van harte uit om ons team te komen versterken!

Voor meer informatie over onze vacatures: mevr. L. Bruijn of mevr. C. Lakenman op +31 228 850 055.

Je kunt solliciteren via Indeed of stuur rechtstreeks een motivatie en c.v. naar: info@htgservices.nl.